Advertisement

Αελ Οφη - Oi Endekades Toy Agwna Ael Ofh : Ο ποδοσφαιριστής του οφη είδε εκτός θέσης τον κρίστινσον και με βολέ πολλά μέτρα έξω από την περιοχή άνοιξε το σκορ.

Αελ Οφη - Oi Endekades Toy Agwna Ael Ofh : Ο ποδοσφαιριστής του οφη είδε εκτός θέσης τον κρίστινσον και με βολέ πολλά μέτρα έξω από την περιοχή άνοιξε το σκορ.. Υποδέχεται τον οφη, με τον οποίο έχει καλή παράδοση τελευταία, ωστόσο η ομάδα της κρήτης η αελ έχασε από τον παναιτωλικό στο αγρίνιο και έπεσε στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας. Γενικά η αελ ήταν ακίνδυνη επιθετικά και ο οφη ήταν καλύτερος στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα. Στο τέλος του ημιχρόνου, ο τραυματίας γκράουρ πέρασε στο ματς και βρέθηκε απέναντι από τον σωτηρίου όμως το σημαιάκι του βοηθού σηκώθηκε και η φάση τελείωσε ως οφσάιντ. Όλα είναι έτοιμα για τον αγώνα ανάμεσα στην γηπεδούχο αελ και τον οφη, για την 5η αγωνιστική των playouts της super league, με τις δύο ομάδες να βρίσκεται στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας με. Παρακολουθείστε λεπτό προς λεπτό το σημαντικό ματς στο αλκαζάρ.

Η αελ απείλησε μόλις στο 2ο λεπτό με. Στόχος για τον οφη η επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα. Όλα είναι έτοιμα για τον αγώνα ανάμεσα στην γηπεδούχο αελ και τον οφη, για την 5η αγωνιστική των playouts της super league, με τις δύο ομάδες να βρίσκεται στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας με. Ένα από τα πλέον σημαντικά ματς για την παραμονή διεξάγεται στο αλκαζάρ, όπου η αελ υποδέχεται στις 17. Ο ποδοσφαιριστής του οφη είδε εκτός θέσης τον κρίστινσον και με βολέ πολλά μέτρα έξω από την περιοχή άνοιξε το σκορ.

Ael Ofh To Kanali Toy Agwna
Ael Ofh To Kanali Toy Agwna from capitano.gr
Σε ένα ματς με λιγοστές καλές φάσεις, οφη και αελ έμειναν ισόπαλοι χωρίς τέρματα στο «γεντί κουλέ», με τους κρητικούς να χάνουν την ευκαιρία να εδραιωθούν στην εξάδα και τους «βυσσινί» να. Στόχος για τον οφη η επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα. Το όνειρο του γιώργου δώνη να δει την αελ στον τελικό του κυπέλλου (5η μαΐου) παραμένει ζωντανό. Ο ποδοσφαιριστής του οφη είδε εκτός θέσης τον κρίστινσον και με βολέ πολλά μέτρα έξω από την περιοχή άνοιξε το σκορ. Η αποστολή του οφη για το παιχνίδι με την αελ. Υποδέχεται τον οφη, με τον οποίο έχει καλή παράδοση τελευταία, ωστόσο η ομάδα της κρήτης η αελ έχασε από τον παναιτωλικό στο αγρίνιο και έπεσε στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας. Οχτώ σερί ήττες μετρούν οι γηπεδούχοι, από νίκη… σωτηρίας προέρχονται οι φιλοξενούμενοι. Γνωστές έγιναν οι ενδεκάδες για το ματς της λάρισας με τον οφη, στο πλαίσιο της 5ης.

Γνωστές έγιναν οι ενδεκάδες για το ματς της λάρισας με τον οφη, στο πλαίσιο της 5ης.

Οχτώ σερί ήττες μετρούν οι γηπεδούχοι, από νίκη… σωτηρίας προέρχονται οι φιλοξενούμενοι. Παρακολουθείστε λεπτό προς λεπτό το σημαντικό ματς στο αλκαζάρ. Το όνειρο του γιώργου δώνη να δει την αελ στον τελικό του κυπέλλου (5η μαΐου) παραμένει ζωντανό. Ο ποδοσφαιριστής του οφη είδε εκτός θέσης τον κρίστινσον και με βολέ πολλά μέτρα έξω από την περιοχή άνοιξε το σκορ. Έξαλλος ο κούγιας με κομίνη, κατέβηκε στον αγωνιστικό χώρο. Στόχος για τον οφη η επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα. Ο οφη υποδέχεται το σάββατο (06/03, 15:00) την αελ, στο γήπεδο «θεόδωρος βαρδινογιάννης» παρακολουθείστε μέσα από το το ekriti.gr live την εξέλιξη της κρίσιμης αναμέτρησης του οφη με την. Οφη και λάρισα έχασαν ευκαιρίες αλλά δεν. Δείτε πως θα αγωνιστούν αελ και οφη, για την 5η αγωνιστική των playouts. Στο τέλος του ημιχρόνου, ο τραυματίας γκράουρ πέρασε στο ματς και βρέθηκε απέναντι από τον σωτηρίου όμως το σημαιάκι του βοηθού σηκώθηκε και η φάση τελείωσε ως οφσάιντ. Τον οφη υποδέχεται σήμερα η αελ στο πλαίσιο του πρωταθλήματος των play out της super league 1, σε ένα ματς ζωής και θανάτου (17:15 novasports 1). Η αελ απείλησε μόλις στο 2ο λεπτό με. Ο οφη απείλησε πρώτος στο 52' με δυνατό σουτ του στάικου, το οποίο και απέκρουσε ο νάγκι.

Με το «τρίποντο» αυτό ο οφη έφτασε τους 15 βαθμούς. Ο οφη υποδέχεται το σάββατο (06/03, 15:00) την αελ, στο γήπεδο «θεόδωρος βαρδινογιάννης» παρακολουθείστε μέσα από το το ekriti.gr live την εξέλιξη της κρίσιμης αναμέτρησης του οφη με την. Στο τέλος του ημιχρόνου, ο τραυματίας γκράουρ πέρασε στο ματς και βρέθηκε απέναντι από τον σωτηρίου όμως το σημαιάκι του βοηθού σηκώθηκε και η φάση τελείωσε ως οφσάιντ. Υποδέχεται τον οφη, με τον οποίο έχει καλή παράδοση τελευταία, ωστόσο η ομάδα της κρήτης η αελ έχασε από τον παναιτωλικό στο αγρίνιο και έπεσε στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας. Ένα από τα πλέον σημαντικά ματς για την παραμονή διεξάγεται στο αλκαζάρ, όπου η αελ υποδέχεται στις 17.

Z1qdjora1vrevm
Z1qdjora1vrevm from www.sportime.gr
Υποδέχεται τον οφη, με τον οποίο έχει καλή παράδοση τελευταία, ωστόσο η ομάδα της κρήτης η αελ έχασε από τον παναιτωλικό στο αγρίνιο και έπεσε στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας. Τα είχε όλα το παιχνίδι στο ηράκλειο! Όλα είναι έτοιμα για τον αγώνα ανάμεσα στην γηπεδούχο αελ και τον οφη, για την 5η αγωνιστική των playouts της super league, με τις δύο ομάδες να βρίσκεται στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας με. Ο ποδοσφαιριστής του οφη είδε εκτός θέσης τον κρίστινσον και με βολέ πολλά μέτρα έξω από την περιοχή άνοιξε το σκορ. Παρακολουθείστε λεπτό προς λεπτό το σημαντικό ματς στο αλκαζάρ. Τον οφη υποδέχεται σήμερα η αελ στο πλαίσιο του πρωταθλήματος των play out της super league 1, σε ένα ματς ζωής και θανάτου (17:15 novasports 1). Έξαλλος ο κούγιας με κομίνη, κατέβηκε στον αγωνιστικό χώρο. Δείτε πως θα αγωνιστούν αελ και οφη, για την 5η αγωνιστική των playouts.

Γενικά η αελ ήταν ακίνδυνη επιθετικά και ο οφη ήταν καλύτερος στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα.

Δείτε πως θα αγωνιστούν αελ και οφη, για την 5η αγωνιστική των playouts. Γενικά η αελ ήταν ακίνδυνη επιθετικά και ο οφη ήταν καλύτερος στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα. Έξαλλος ο κούγιας με κομίνη, κατέβηκε στον αγωνιστικό χώρο. Στόχος για τον οφη η επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα. Το όνειρο του γιώργου δώνη να δει την αελ στον τελικό του κυπέλλου (5η μαΐου) παραμένει ζωντανό. Ένα από τα πλέον σημαντικά ματς για την παραμονή διεξάγεται στο αλκαζάρ, όπου η αελ υποδέχεται στις 17. Τον οφη υποδέχεται σήμερα η αελ στο πλαίσιο του πρωταθλήματος των play out της super league 1, σε ένα ματς ζωής και θανάτου (17:15 novasports 1). Η αελ απείλησε μόλις στο 2ο λεπτό με. Όλα είναι έτοιμα για τον αγώνα ανάμεσα στην γηπεδούχο αελ και τον οφη, για την 5η αγωνιστική των playouts της super league, με τις δύο ομάδες να βρίσκεται στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας με. Τα είχε όλα το παιχνίδι στο ηράκλειο! Ο ποδοσφαιριστής του οφη είδε εκτός θέσης τον κρίστινσον και με βολέ πολλά μέτρα έξω από την περιοχή άνοιξε το σκορ. Σε ένα ματς με λιγοστές καλές φάσεις, οφη και αελ έμειναν ισόπαλοι χωρίς τέρματα στο «γεντί κουλέ», με τους κρητικούς να χάνουν την ευκαιρία να εδραιωθούν στην εξάδα και τους «βυσσινί» να. Στο τέλος του ημιχρόνου, ο τραυματίας γκράουρ πέρασε στο ματς και βρέθηκε απέναντι από τον σωτηρίου όμως το σημαιάκι του βοηθού σηκώθηκε και η φάση τελείωσε ως οφσάιντ.

Με το «τρίποντο» αυτό ο οφη έφτασε τους 15 βαθμούς. Όφη και αελ αναμετρούνται στο ηράκλειο σ' ένα πολύ κρίσιμο παιχνίδι στη μάχη της ουράς. Υποδέχεται τον οφη, με τον οποίο έχει καλή παράδοση τελευταία, ωστόσο η ομάδα της κρήτης η αελ έχασε από τον παναιτωλικό στο αγρίνιο και έπεσε στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας. Ο ποδοσφαιριστής του οφη είδε εκτός θέσης τον κρίστινσον και με βολέ πολλά μέτρα έξω από την περιοχή άνοιξε το σκορ. Τα είχε όλα το παιχνίδι στο ηράκλειο!

Super League 1 Ael Ofh 0 1 Apodrash Me Sparb Deite To Gkol
Super League 1 Ael Ofh 0 1 Apodrash Me Sparb Deite To Gkol from i1.prth.gr
Τον οφη υποδέχεται σήμερα η αελ στο πλαίσιο του πρωταθλήματος των play out της super league 1, σε ένα ματς ζωής και θανάτου (17:15 novasports 1). Υποδέχεται τον οφη, με τον οποίο έχει καλή παράδοση τελευταία, ωστόσο η ομάδα της κρήτης η αελ έχασε από τον παναιτωλικό στο αγρίνιο και έπεσε στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας. Ο οφη απείλησε πρώτος στο 52' με δυνατό σουτ του στάικου, το οποίο και απέκρουσε ο νάγκι. Δείτε πως θα αγωνιστούν αελ και οφη, για την 5η αγωνιστική των playouts. Η αποστολή του οφη για το παιχνίδι με την αελ. Στόχος για τον οφη η επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα. Ο οφη υποδέχεται το σάββατο (06/03, 15:00) την αελ, στο γήπεδο «θεόδωρος βαρδινογιάννης» παρακολουθείστε μέσα από το το ekriti.gr live την εξέλιξη της κρίσιμης αναμέτρησης του οφη με την. Στο τέλος του ημιχρόνου, ο τραυματίας γκράουρ πέρασε στο ματς και βρέθηκε απέναντι από τον σωτηρίου όμως το σημαιάκι του βοηθού σηκώθηκε και η φάση τελείωσε ως οφσάιντ.

Παρακολουθείστε λεπτό προς λεπτό το σημαντικό ματς στο αλκαζάρ.

Υποδέχεται τον οφη, με τον οποίο έχει καλή παράδοση τελευταία, ωστόσο η ομάδα της κρήτης η αελ έχασε από τον παναιτωλικό στο αγρίνιο και έπεσε στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας. Γενικά η αελ ήταν ακίνδυνη επιθετικά και ο οφη ήταν καλύτερος στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα. Ο οφη υποδέχεται το σάββατο (06/03, 15:00) την αελ, στο γήπεδο «θεόδωρος βαρδινογιάννης» παρακολουθείστε μέσα από το το ekriti.gr live την εξέλιξη της κρίσιμης αναμέτρησης του οφη με την. Τα είχε όλα το παιχνίδι στο ηράκλειο! Οφη και λάρισα έχασαν ευκαιρίες αλλά δεν. Οχτώ σερί ήττες μετρούν οι γηπεδούχοι, από νίκη… σωτηρίας προέρχονται οι φιλοξενούμενοι. Με το «τρίποντο» αυτό ο οφη έφτασε τους 15 βαθμούς. Ο ποδοσφαιριστής του οφη είδε εκτός θέσης τον κρίστινσον και με βολέ πολλά μέτρα έξω από την περιοχή άνοιξε το σκορ. Παρακολουθείστε λεπτό προς λεπτό το σημαντικό ματς στο αλκαζάρ. Η αποστολή του οφη για το παιχνίδι με την αελ. Ένα από τα πλέον σημαντικά ματς για την παραμονή διεξάγεται στο αλκαζάρ, όπου η αελ υποδέχεται στις 17. Σε ένα ματς με λιγοστές καλές φάσεις, οφη και αελ έμειναν ισόπαλοι χωρίς τέρματα στο «γεντί κουλέ», με τους κρητικούς να χάνουν την ευκαιρία να εδραιωθούν στην εξάδα και τους «βυσσινί» να. Ο οφη απείλησε πρώτος στο 52' με δυνατό σουτ του στάικου, το οποίο και απέκρουσε ο νάγκι.

Posting Komentar

0 Komentar